MIGRATSIYANI KELTIRIB CHIQARUVCHI SABABLAR - Mansurov Abdulaziz Akbarjonovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada migratsiyaning yuzaga kelishi sabablari, asosan qaysi omillar ortidan kelib chiqishi va uni nazorat qilish zarurati haqida fikr yuritiladi. Mamlakatlarning asosan qaysi xalqlar xisobidan qaysi sabablarga ko‘ra, soni ozgarishi mumkinligi haqida ham aytib o‘tiladi.