TURKIY TILLARDA SINGARMONIZM HODISASI - Xabibullayeva Nafisa Sherali qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu maqolada turkiy tillardagi singarmonizm ( unli va undosh tovushlarning o‘zaro moslashishi) hodisasi va unga aloqador namunalar tahlil qilingan. O‘zbek tilida qisman saqlangan singarmonizm unsurlarining lingvistik xususiyatlari ochib berilgan.