PSIXOLOGIK TRENING VA O’QUVCHILAR BILAN TRENINGLAR O’TKAZISHNING AFZALLIKLARI - Boboyev Hasan Bekpo’latovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Psixologik trening va o'quvchilar bilan treninglar o'tkazishning afzalliklari haqida to’talib o’tildi.