O‘ZBEK TILI DARSLARIDA PISA XALQARO TESTLARIDAN FOYDALANIB, O‘QUVCHILARNING DARSDAGI FAOLLIGINI OSHIRISH - Ubaydullayeva Tursunoy Sunnatullayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatasiya: Ushbu maqolada O‘zbek tili darslarida PISA xalqaro testlaridan foydalanib,o‘quvchilarning darsdagi faolligini oshirish haqida fikr yuritilgan.