PYTHON DASTURLASH TILIDA ARIFMETIK AMALLARNING BAJARILISHI - Sayidolimova Mohichexra Iminjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Python dasturlash tilining tarixi,Python dasturlash tilida arifmetik amallarning bajarilishi to‘g‘risida ma'lumotlar keltirilgan .