PROKURATURA ORGANLARI HUQUQIY MAQOMI TUSHUNCHASI, MAQSADI VA VAZIFALARI - Bahodirov Muhammad Umedjon o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Mazkur maqolada prokuratura organlarining konstitutsiyaviy huquqiy maqomi, vazifalari, maqsadi kabilar o‘rganilgan. Shuningdek, xronologiya bo‘yicha O‘zbekiston Republikasi prokuraturasi organlarining kelib chiqishi, rivojlanishi, isloh qilinishi kabilar ham keltirib o‘tilgan.