ALISHER NAVOIY VA NAQSHBANDIYA TARIQATI - Oqilov Ahrorjon Bahromjon o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘zbek adabiyotining yetuk vakili mutasavvif Mir Alisher Navoiy va naqshbandiya tariqati haqida ma’lumot beriladi.