ALISHER NAVOIYGA E’TIBOR E’TIROFDA - Oqilov Ahrorjon Bahromjon o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola o‘zbek adabiyotining yetuk vakili shoir va mutasavvif Mir Alisher Navoiy Hazratlarining o‘z diyorlarida va jahon hamjamiyatidagi o‘rni va u kishiga qaratilgan e’tibor xususida