O’ZBEKISTONDA NOGIRONLIGI BOR INSONLARGA YARATILGAN IMKONIYATLAR - Vohidov Sardorbek; Tursunxo’jayeva Mahfuza Sultonxo’ja qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O’zbekistonda nogironligi bo’lgan shaxslarga yaratilyotgan imkoniyatlar, ularning davlat tamonidan huquq va qonuniy ma’nfatlari himoya qilinishi, bu boradagi butun dunyo xamjamiyati tomonidan qabul qilinyotgan qonunlar va normativ huquqiy hujjatlar haqida ma’lumot beriladi.