ANBAR OTIN - MA’RAFATPARVAR SHOIRA - Rajabova Hulkar A’zamovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O’zbek shoirasi Anbar Otinning hayoti va ijodi haqida, yosh xotin-qizlar ta’lim-tarbiyasiga qo’shgan hissasi haqida so’z yuritiladi.