JADIDLAR MATBUOTI - Rajabova Hulkar A’zamovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ma’rifatparvar jadidchilarning milliy matbuotimizning shakllanishidagi faoliyatlari haqida so’z yuritiladi.