NAVOIYNING "XAMSA" DOSTONI ONOMASTIKASI - Umarova Shaxnoza Xayrullaevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Mazkur maqolada onomastikaning shakllari, kelib chiqish asoslari hamda Alisher Navoiyning “Xamsa” dostoni onomastikasi masalalari muhokama etiladi.