PAVLOVNIYA PLANTASIYALARDA EKILGAN KO’CHATLARNI YETISHTIRISHDA QO’YILADIGAN TALABLAR - Abdurahmonov Muhammadmo‘ydin Bohodirjon o‘g‘li; Nazirjonov Ibrohimjon Anvarjon o‘g‘li; Sultonov Xumoyun Mahmudjon o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada pavlovniya plantatsiyalarida ko’chatlarni parvarishlash qilishda ekilgan ko‘chatlarga agrotehnik tadbirlar olib borish bo‘yicha ma’lumotlar yoritilgan. Bunda pavlovniya plantasiyalarida yo‘g‘och mahsuloti olish uchun ko‘chatlarni yetishtirish bo‘yicha tavsiyalar ishlab chiqilgan.