DAVLAT SEKTORIDA ICHKI AUDIT TADBIRLARINI TASHKIL ETISH, RISKLARNI BAHOLASH, HAMDA TADBIR DAVOMIDA YUZGA KELADIGAN MUAMMOLAR - Sattorova Zilola; Ostonokulov Azamat (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Maqolada davlat sektorida ichki audit tadbirlarini tashkil etish jarayoni, ichki audit xizmati tomonidan ichki audit obyekti xavf darajalarini aniqlash, ichki audit tadbiri dasturini tuzish tartibi, davlat sektorida ichki audit tadbirlari risklarni baholash jarayoni, ichki audit tadbirlari davomida yuzga keladigan muammo va kamchiliklar bayon qilingan.