AMIR SHOHMUROD DAVRIDA BUXORO AMIRLIGI - Aralov Jahongir Ne’matulla o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Buxoro amirligi siyosiy tarixida juda katta nufuzga ega bo’lgan amir Shohmurod va uning amalga oshirgan islohotlari xususida ma’lumotlar berilgan.