BOSHLANGʻICH SINFLARDA ASARLAR VA MATNLARNI O’QITISHDA METODIK YONDASHUV USULLARI - Nurishev Nurberdi; Saparova Gulnur; Seyilova Dilfuza (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotasiya: Maqolada boshlangʻich sinflarda asarlar va matnlarni oʻqish usullari, ham-da metodik yondashuv asosida oʻrnatish haqida aytib oʻtilgan.