ENERGIYA AUDIT SOHASIDA QILINAYOTGAN YANGILIKLAR. ZAMONAVIY ENERGIYA AUDIT - Axmadaliyev Nodirbek Muhammadzokir o`g`li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Bu maqola, energiya audit sohasi haqida va unung vazifalarini yoritib beradi. Unda energiya audit sohasidagi yangiliklar haqida so`z boradi. Energiya audit sohasida qilinayotgan ishlar va qo`yilayotgan talablarning zamonaviy energiya istemoli uchun energiya istemolining imkon qadar minemallashtirish uchun qilinadigan ishlar aytib o`tilgan. Maqolada, energiya auditning maqsadi, talablari va muhimligi haqida tushuncha beriladi. Ushbu sohada o'tkazilayotgan yangiliklar va innovatsiyalar keltiriladi. Maqolada, zamonaviy energiya auditning muhimligi va uning imkoniyatlari haqida ma'lumotlar beriladi.