GAP LISONIY SINTAKTIK QOLIPIDA ANIQLOVCHINING O‘RNI - Farhodova Kumushoy Qahramon qizi; Masharipova Maftuna G'ayrat qizi; Madaminova Marhabo Oybek qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolamiz orqali aniqlovchining lisoniy sintaktik qolipdagi o'rni, turlari, ishlatilish o'rinlari haqida lingvistik tahlillar asosida yoritib berilgan.