ЭКОЛОГИК ХАВФСИЗЛИК-ЖАМИЯТНИНГ БУГУНИ ВА ЭРТАСИ - Н.Қ.Ешимуратов (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Мақолада 21- асрнинг энг глобол муоммаларидан бири бўлиб улгурган экологик вазиятнинг табора ортиб бориши ва бунга инсониятнинг хавфсизлик чораларини кўриш каби масалалр баëн қилинган.