АРПА НАВЛАРИ БИРИНЧИ ВА ИККИНЧИ ЙИЛ ОИЛАЛАРИНИНГ ФЕНОЛОГИК КУЗАТУВЛАРИ НАТИЖАЛАРИ - Жабаров Фаррух Одирович (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: ушбу мақолада арпа навларининг биринчи ва иккинчи цил оилаларининг униб чиқиш, туплаш, найчалаш, бошоқлаш ҳамда пишиш фазаларига ташқи муҳит омилларининг таьсири ҳамда боғлиқлиги келтириб ўтилган.