BOSHLANG’ICH SINFLARDA SIFAT SO’Z TURKUMI USTIDA ISHLASHNING MAZMUNI - Orazbayeva Venera Jangabay qizi; Orazimbetova Oysulu Ozod qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Boshlang'ich sinf o'quvchilarni eng so'ngi zamonaviy texnalogiyalar yordamida o'qitishning mohiyati va samaradorligi, boshlang'ich sinf o'quvchilarining ona tili darslarida sifat so'z turkumini qanday darajada o'zlashtirishi lozimligi, sifat so'z turkimini murakkablashib borishi va uni 1-sinfdanoq ot bilan bog'liq holda savollar yordamida o'rgatish, sifat so'z turkumini o'qitishning mazmuni va dars paytida har xil o'yin metodlaridan foydalanib mavzuni mustahkamlash haqida