AVTOMOBIL DVIGATELLARIGA TEXNIK XIZMAT KO’RSATISH - G’aniyeva Nazira Anvarjonova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada avtomobil dvigatellariga texnik xizmat ko'rsatish haqida to'liq ma'lumot berilgan bo'lib, unda moy o'zgarishi, filtrni almashtirish, shamni parvarish qilish va profilaktika choralari kabi asosiy jihatlar yoritilgan. Dvigatelning optimal ishlashi, uzoq umr ko'rishi va yoqilg'i samaradorligini ta'minlash uchun to'g'ri parvarishlash zarur.