PEDAGOGLARNING AKT SAVODXONLIGINI OSHIRISH HAMDA RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSION YONDASHUVLAR - Xolbo’tayeva Nargiza Marufbekovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu tezisda pedagoglarning AKT savodxonligini oshirish, innovatsion texnalogiyalar,pedogogik va axborot texnalogiyalarini ta’lim jarayonida qo’llash ,ta’lim samaradorligini oshirish usullari to’g’risida ma’lumotlar berilgan.