O’ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA O’RTA-MAXSUS KASB HUNAR TA’LIMI VA OLIY O’QUV MUASSASALARI HUZURIDA(QOSHIDA)GI AKADEMIK LITSEY O’QUVCHILARIGA TA’LIM JARAYONINING DOLZARB MASALALARI (TIZES) - Shahnoza Abdullayeva Nurmatovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Maqolada O’zbekiston Respublikasida o’rta-maxsus kasb hunar ta’limi va oliy o’quv muassasalaridagi akademik litsey o’quvchilariga ta’lim jarayonining dolzarb masalalariga alohida e’tibor qaratilgan.