FONOSTILISTIK VOSITALARNING BADIIY MATNDAGI AHAMIYATI - Shodmonova Surayyo Odiljon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: maqolada fonetik birliklarida uslubiy xususiyatlari va fonostilistik vositalarning badiiy matndagi ahamiyati haqida fikr yuritiladi.