“XULQ OG’ISHI”, DEVIANT XULQ-ATVORNING PSIXOLOGIK OMILLARI - Abdug'apporova Laylo Valijon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada deviant xulq-atvorli o‘smirlar alohida xususiyatlarining ijtimoiy-psixologik tashxisining o‘ziga xosligi haqida fikr yuritiladi