INSONIYATNI QAMRAB OLGAN INTERNET TARMOQLARINING YOSHLAR ONGIGA SALBIY TA’SIRI - Amonova Munisa Shavkat qizi; M. Xo'jageldiyeva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola kundalik hayotimizda eng muhim ehtiyojimizga aylangan internet tarmoqlari, ulardan to’g’ri foydalanish va yosh avlodlarimizning ruhiyatiga salbiy va ijobiy ta’siri haqida.