INFORMATIKA VA AT TO‘GARAK O’QUVCHILARI BILAN SINFDAN TASHQARI TADBIRLARNI TASHKIL ETISHDA MILLIY HARAKATLI O’YINLARDAN FOYDALANISH - Xujanova Saboxat Xasanovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: O’quvchilarni har tomonlama komil insonlar qilib tarbiyalash, ularni sog’lom,yetuk va turli gadjetlarga bog’lanib qolmasliklaridan himoyalash.AKTdan oqilona va o’z o’rnida foydalanishga o’rgatish.Turli gadjetlardan vaqtincha bo’lsa ham uzoqlashtiradi.Milliy harakatli o’yinlarimiz ommalashadi.Tadbir maktab sportzalida o`tkaziladi.