МОВАРОУННАҲРДА ТАФСИР ИЛМИ ВА УНИНГ ХУСУСИЯТЛАРИ - Усмонов Искандар Фозилжонович (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Ушбу мақолада Мовароуннаҳрда тафсир илми, унинг ривожланиши ва унинг хусусиятлари ҳақида маълумотлар берилган.