SOG’LOM TURMUSH TARZIGA SPORTNING AHAMIYATI HAMDA O’RNI QANCHALIK MUHIMLIGINI TA’SIR ETUVCHI OMILLARI - Abdurashid Nomozov; Bobonazarov Sarvar; Zoyirov Komronbek Jaxongir oʻgʻli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yosh avlodni tarbiyalashda sportning ahamiyati hamda o’rni qanchalik muhimligini ta’kidlab o’tilgan