MATEMATIKA DARSLARIDA INTEGRATSIYA QONUNIYATLARIDAN FOYDALANISH - Nuraliyeva Nafisaxon Shokirjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqola matematika ta'limida integratsiyadan foydalanishni yoritishga qaratilgan. U sinfda o'qitish integratsiyasining qo'llanilishi, afzalliklari va muammolarini o'rganadi. Maqola kirish, usullar bo'limi, natijalar bo'limi, munozara bo'limi, xulosalar va kelajakdagi tadqiqotlar uchun takliflarni o'z ichiga olgan tuzilgan formatga amal qiladi.