YANGILANAYOTGAN O‘ZBEKISTON MAHALLALARIDA YOSHLAR YETAKCHILARI FAOLLIGINI OSHIRISHNING MA’NAVIY- MA’RIFIY USULLARI - Rasulov Jamshidbek Maxammadimin o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Mazkur maqolada Yangi O‘zbekistonni barpo etish jarayonlarida mahallaning ijtimoiy institut sifatida rivojlanishida yoshlar yetakchilarining o‘rni va ular faoliyatini yanada takomillashtirishning ma’naviy – ma’rifiy usullari haqida so‘z boradi.