YURTIMIZDA SUNʼIY YOʻLDOSH BILAN ALOQANI YAXSHILASH UCHUN QILINAYOTGAN ISHLAR - Bazarbayeva Go’zal Rustam qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Bugungi kunda bu soha doimiy ravishda takomillashtirilmoqda, nafaqat yuqori tezlikdagi sun'iy yo'ldosh aloqasini, balki sayyoramizning deyarli hamma joyida signallarni barqaror qabul qilishni ta'minlaydigan yangi texnologiyalar joriy etilmoqda.