O’ZGARMAS TOK ELEKTR ZANJIRLARI. O’ZGARMAS TOK MANBALARI. O’ZGARMAS TOK ELEKTR ZANJIRLARI QONUNIYATLARI - To’ymurodov Alisher Azamatovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: O’zgarmas tok elektr manbalari va ularning sxemalarda belgilanishi, elektr zanjirlarining asosiy qonunlari hamda elektr zanjiridagi qarshiliklarni ulash sxemalari taqida batafsil bilib olish.