BOLALARDAGI GRISHPRUNG KASALLIGINING RIVOJLANISH BOSQICHLARI VA BU KASSALLIKGA CHALINGANLARNI DAVOLASH USULI - Oldashev Muzaffar Mamirjon oʻgʻli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya.Ushbu maqolada Grishprung kasalligi bo'lgan bolalar uchun mavjud bo'lgan turli xil jarrohlik davolash usullari, ularning natijalari va ular bilan bog'liq asoratlar ko'rib chiqiladi. Shuningdek, biz rivojlanayotgan tendentsiyalarni muhokama qilamiz va ushbu holatni boshqarish bo'yicha tavsiyalar beramiz.