MAKTABLARDA INFORMATIKA FANINI O’QITISHDA INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR - Keldiyarov Dilshod Siroj o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada informatika oʻqitish metodikasi, informatika talimi jarayonida innovatsion pedagogik faoliyatni amalga oshirish metodikasi, informatika taʼlimida virtual texnologiyalar, informatikadan darsdan tashqari mashgʻulotlarni loyihalashtirish haqida to'liq fikr yuritilgan.