YOSHLARNING INTELLEKTUAL SALOHIYATINI RIVOJLATIRISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - T.M. Burxanov (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada yoshlarning intelektual salohiyatini rivojlantirishda ma’naviy ahloqiy qarashlarni o‘zida mujassam etgan barkamol shaxsni yetishtirish, milliy qadriyatlarni saqlab qolish, o‘sib kelayotgan yosh avlodni sog‘lomligini mustahkamlash haqida fikrlar yoritilgan.