HUDUDNI EKOLOGIK KARTALASHTIRISHNING ASOSIY PRINSIPLARI VA USULLARI - Eshmatova Nargiza Alisher qizi; Abduraxmanova Shaxzoda Sobirovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur tezisda hududni ekologik kartalashtirishning asosiy prinsiplari va tamoyillari, atrof-muhit va uning tarkibiy qismlarini tahlil qilgan holda, turli yondashuvlar asosida ularning holatini baholash usullari, ekologik kartalar turlari va ularni yaratishda asos bo’ladigan manbalar haqida yoritilgan.