GEOMA’LUMOTLAR BAZASINI SHAKLLANTIRISHDA METAMA’LUMOTLARNING ROLI VA O‘RNI - Eshmatova Nargiza Alisher qizi; Abduraxmanova Shaxzoda Sobirovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu tezisda geoma’lumotlar, geoma’lumotlar bazasi tushunchalari va ularning ko’rinishlari, geoma’lumotlar bazasini shakllantirishda metama’lumotlarning roli va o‘rni, metama’lumotlar tadqiqot infratuzilmasini loyihalashning asosiy komponenti sifatida muhim ahamiyat kasb etishi haqida batafsil yoritilgan.