НОСТАНДАРТ МАСАЛАЛАРНИНГ БАЪЗИ ХУСУСИЯТЛАРИ - Maxmudov Farrux (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Ушбу мақола математикани ўқитишда ностандарт масалалардан фойдаланиш методларига бағишланган бўлиб, унда масалаларни ечишнинг эвристик усулларидан фойдаланинишнинг қатор тавсиялари келтирилган.Эвристик методларни ўн учта усуллари кўрсатилган.