BOLALARDA GIPOSPADIYANING TANA SHAKLINI XIRURGIK DAVOLASHNI OPTIMALLASHTIRISH - Sardorbek Abduraximov Oybek o'g'li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqola bolalarda gipospadiyalarni jarrohlik davolashda tana shaklini xirurgik davolashni optimallashtirish. Biz jarrohlik natijalarini optimallashtirish, so'nggi tadqiqotlar natijalarini muhokama qilish va kelajakdagi tadqiqotlar va klinik amaliyot uchun takliflar berish uchun ishlatiladigan usullarning to'liq sharhini taqdim etamiz.