“KREDIT-MODUL” TIZIMI ASOSIDA O’QUV METODIK RESURSLARNI SHAKLATIRISHNING ALGORITMIK BOSQICHLARI - Jurayev Nuriddin Fayzulla o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotasiya. Ushbu maqola o’quv metodik resurslarni shakllantirish va “kredit-modul” tizimi asosida o’quv metodik resurslarni shaklatirishning algoritmik bosqichlari o’rganish maqsadlari va natijalari bilan bog’liq tushunchalari haqida ma’lumot berilib o’tiladi.