HARAKATLI O’YINLAR VOSITASIDA O`QUVCHILARNI HARAKAT KO’NIKMA VA MALAKALARINI SHAKLLANTIRISH - Salaydinova Dilrabo Djuraboy qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o`quvchilarni harakat ko’nikma va malakalarini shakllantirishda harakatli o‘yinlarning muxim xususiyatlari xamda jismoniy mashqlarni o‘quvchilarning kundalik hayotining qiziqarli qismiga aylantirish muhimligi to’g’risida bayon qilindi.