PREEKLAMSIYADA ERTA TUG’RUQ HOLATLARI - Raximboyeva Moxira Shavkat qizi; Abdullayeva Muazzamxon Rustamjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya.Ushbu maqola preeklampsiyada erta tug'ilishning tarqalishi, xavf omillari va oqibatlarini o'rganadi. Shuningdek, biz diagnostika va boshqarish usullarini, shuningdek, ushbu qiyin holatni kamaytirish bo'yicha potentsial profilaktika choralarini muhokama qilamiz.