HUQUQ DARSLARIDA O’QUVCHILARNING MUSTAQIL FIKRLASH QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNING O`RNI - Bozorova Zarifa Rashidovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada, huquq darslarida o'quvchilarning mustaqil fikrlash qobiliyatini rivojlantirishda innovatsion texnologiyalarning o'rni, o' quvchilarning huquqiy bilim, ko'nimalarini rivojlantirish ,qonunlarga rioya etish ko'nikmalarini rivojlantirishga oid masalalar tahlil etilgan.