IJTIMOIY SOHADA EHTIYOJMAND OILALAR VA BOLALARNI IJTIMOIY HIMOYA QILISHNING AHAMIYATI - Xusanova Dilnoza Alimqul qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada O‘zbekisondagi ijtimoiy sohada amalga oshirilayotgan yangiliklar, joriy islohotlar haqida batafsil yoritilgan. Maqolada ehtiyojmand oilalarga amaliy ko‘mak berish, bolalarni ijtimoiy himoya qilish tizimini takomillashtirish, shuningdek ushbu sohada joriy etilayotgan o‘zgarishlarning ijtimoiy-siyosiy ahamiyati haqida taklif va xulosalar berilgan.