BOSHLANGʻICH SINFLARDA DIDAKTIK OʻYINLARNING PSIXOLOGIK AHAMIYATI - Toshmamatova Xursanoy Abulqosim qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Boshlangʻich sinflarda didaktik oʻyinlarning psixologik ahamiyati haqida fikr yuritilgan.