O’ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA MA’MURIY SUDLARNING TAKOMILLASHISH HUQUQIY ASOSLARI - Abdurasulov Abdusamad Abdumajitovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada 2017-2021 yillarda O’zbekiston Respublikasini rivojlantirishning Harakatlar strategiyasi asosida sudlarining vakolatlarini qayta ko’rib chiqish yo’li bilan Ma’muriy sudlarni tashkil etish, O’zbekiston Respublikasining Ma’muriy sud ishlarini yuritish to’g’risidagi kodeksining qabul qilinishi, Ma’muriy sudlarning takomillashib borishining huquqiy asoslari yoritilgan.