LOYIHAGA YO’NALTIRILGAN KOMPANIYADA JARAYONLARNI BOSHQARISH - Sadullayev Zuxriddin Zavxiddin o'gli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola zamonaviy loyihaga yo'naltirilgan kompaniya jarayonlarni boshqarishda foydalanishning dolzarbligini asoslaydi. Muallif menejmentga an'anaviy (funktsional) yondashuvni loyihaga yo'naltirilgan boshqaruv modeli bilan taqqoslaydi, umuman tashqi muhitning ham, bozorning ham zamonaviy beqaror sharoitlarida ikkinchisining dolzarbligiga alohida e'tibor qaratadi.