IJODIY LOYIHA - Umidjon Sobirov Rustamjon o'g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada ijodiy loyihalarni yaratish usullari batafsil yoritilgan va ijodiy manbani o'rganish orqali undan samarali foydalanish, ijodiy izlanishlar olib borish to'g'risida ma'lumotlar berilgan. Ijodiy manba namunalari - dizaynerlar ijodiy ishlari keltirilgan va sharhlangan.